Jakarta (2)

Vandaag hebben we de laatste dingen voor de cursus hier voorbereid. Morgen zal de cursus beginnen.

We werken hier onder zeer goede omstandigheden. Het Erasmus Taalcentrum heeft drie computerruimtes waarvan wij in het modernste werken waar ook iedere computer via een router per ADSL met het internet is verbonden. Voor gewoon surfen is dat voldoende, voor e-mail en andere dergelijke diensten. Ik ben benieuwd wat gaat gebeuren als 20 deelnemers tegelijkertijd proberen om multimediabestanden down te loaden. dan komt zeker het een en ander in een file te staan.

Maar de cursus heeft al zijn doelen bereeikt als deelnemers na afloop aan het eind in staat materiaal via het internet op te zoeken, te bewaren en daarmee verder iets in de les kunnen doen. De vraag is vooral of zij het ook in hun eigen omgeving kunnen toepassen. En een andere vraag is of na afloop van deze cursus deze groepen kunnen uitgroeien tot gemeenschappen die bijvoorbeeld via het internet ook verder gaan communiceren over materiaal, lesideeŽn enz. Ik ben benieuwd.

Geschreven op: 10 01 05

Commentaren:

  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Om spam te voorkomen moet je even deze zin afmaken.
 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.