veranderingen

Al langer dacht ik erover na om aan deze weblog ook een Duitse variant toe te voegen. Alleen las ik bij anderen ook over de moeilijkheden met meertalig webloggen.

Eerste pogingen die ik ondernam liepen dan ook vast, onder meer omdat mijn weblog-software wel meerdere talen ondersteunt maar niet meerdere talen tegelijkertijd. En ik had geen tijd en geen zin om over aanpassingen na te gaan denken.

Ik heb dan wel een weg gevonden die aan mijn eisen voldoet. Gelukkig heb ik nog een tweede server ter beschikking waar ik nu de Duitstalige variant kan plaatsen. Dus: vanaf heden is er ook "Sebastians Studierzimmer-Notizen". Mijn Nederlandse weblog zal wel voornamelijk mijn aandacht hebben.

En ik heb dan ook nog twee andere kleine aanpassing te vermelden. Ik blijf nog wel de naam "GEEK-notes [sf]" hanteren maar slechts als ondertitel. En: er is nu een kalender op de startpagina.

Geschreven op: 02 01 05

Commentaren:

  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Om spam te voorkomen moet je even deze zin afmaken.
 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.